Laborama logo

Merk-detail

Terug naar overzicht

Top Class Products & Services NV

Adres

Ter Heidelaan 95
BE 3200 Aarschot Open location

Telefoon

About

Korte beschrijving:

TCPS nv (Top Class Products & Services) staat sinds meer dan 25 jaar garant voor de verkoop en technische ondersteuning van hoog kwalitatieve producten voor de farmaceutische & biotechnolgisch bedrijven, universiteiten & hun spin-offs, ziekenhuizen & klinische laboratoria, chemische - & voedingsindustrie enz..

Onze missie is, om een lange termijn relatie op te bouwen met onze klanten, door hen te helpen bij het selecteren van de juiste laboratoriumtoestellen voor de juiste toepassing, met de daarbijhorende dienstverlening. Het hoge niveau van expertise van onze medewerkers en hun buitengewone motivatie is één van onze sterke punten. Klantgerichtheid en directe, goed opgebouwde communicatie tussen de klant en TCPS nv, zorgen ervoor dat we gewaardeerd worden als een zeer flexibel, betrouwbare en bevoorrechte leverancier.

Naast het leveren van onze standaard productportfolio, kan TCPS nv eveneens een brede waaier aan “op maat gemaakte oplossingen” bieden. De combinatie van hoogopgeleid personeel en een  jarenlange opgebouwde technische knowhow, geeft ons de mogelijkheid om standaard apparatuur aan te passen of zelfs volledig nieuwe toestellen te creëren, geheel volgens de specificaties van onze klant.

Onze uitgebreide, ervaren technische dienst staat in voor de dagelijkse communicatie met onze klant en waakt over de uitstekende opvolging van de planning bij leveringen, herstellingen, onderhouden en installaties.


 

Naam Oplopend gesorteerd
Geen resultaten gevonden