Resultaat: 8 / 9   « vorige resultatenlijst volgende »

Voor 't Labo

Sectie: Labo

Adres:

Kunstdal 21
9900 Eeklo
België

Contact:

Telefoon: +32-9-377 36 38
Fax: +32-9-378 06 13
E-mail:
Website: /www.voortlabo.be

Presentatie:

Voor ’ t Labo levert labo apparatuur, labomateriaal, chemicaliën, labomeubilair en heeft een glasblazerij. Het familiebedrijf heeft zich ontwikkeld tot een dynamische KMO waarbij flexibiliteit, deskundig advies en open communicatie centraal staan. VtL heeft al jaren merken als MEMMERT, BRAND, SARTORIUS,ELMA, RETSCH, STEELCO, TUTTNAUER, GRAM,FOODALYT enz. in het gamma. Met trots delen wij mee dat HETTICH, JULABO, NuAire, ESPEC, IKA , 2-MAG,THERMCONCEPT en LEICA ons het voorbije jaar als dealer gekozen hebben.
Als dealer van deze merken willen wij u niet alleen deze producten aanbieden maar u ook adviseren wat de best mogelijke oplossing is voor uw toepassing. Onze applicatie en service engineers ontwikkelen eveneens oplossingen op maat, wij beperken niet tot de standaardapparatuur.
Tevens bieden wij service, het onderhoud en de technische ondersteuning aan. Hierbij geniet u niet alleen van onze knowhow maar weet u zeker dat uw apparatuur wordt onderhouden met originele onderdelen en support van de fabrikant.
Een enthousiast en professioneel team van 10 mensen staat voor u klaar!
FLEXIBEL BETROUWBAAR PERSOONLIJK

Merken en fabrikanten: