Resultaat: 17 / 27   « vorige resultatenlijst volgende »

Merck KGaA

Sectie: Labo

Adres:

Ildefonse Vandammestraat 5/7B
1560 Hoeilaart
Duitsland

Contact:

Telefoon: (+32) (0)70 225645
Fax: (+32) (0)3 899 13 11
E-mail:
Website: www.sigmaaldrich.com

Presentatie:

Wij zijn Merck, een levendig wetenschap & technologie bedrijf voor innovatieve en geavanceerde producten van topkwaliteit voor de gezondheidszorg, life science en elektronische materialen. Ongeveer 50.0000 werknemers in 66 landen werken aan de verbetering van de kwaliteit van leven voor patiŽnten, stimuleren klantensucces en pakken wereldomvattende problemen aan.
Wetenschap is de kern van alles wat we doen. De ontdekkingen die we doen en het creŽren van nieuwe technologieŽn zijn het resultaat. Onze life science organisatie heeft een uitgebreide expertise in reagentia, instrumentatie en digitale connectiviteit voor basale, toegepaste en farmaceutische research en productie. Wij zijn leider op het gebied van chemie, wateranalyse, genetische manipulatie, geavanceerde celkweken, biomarkeridentificatie, eiwitanalyse en industriŽle biomonitoring.
Ons werk in life science wordt gedreven door de wens om de moeilijkste problemen op te lossen en toegang tot gezondheid te bewerkstelligen. Voor onze producten, technologieŽn en diensten zijn consistentie en betrouwbaarheid voor ons vereist, waarbij de focus ligt op moderne, duurzame oplossingen voor alledaagse Ťn baanbrekende wetenschap.
Onze belangrijkste merken die de moderne technologie van de toekomst naar de labs van vandaag brengen:
Milliporeģ Preparation, Separation, Filtration & Monitoring Producten: mobiele, fit-for-purpose microbiŽle tests voor farma en voedsel & dranken omgevingen.
Milli-Qģ Lab Water Solutions: Intelligente, connected waterzuiveringssystemen en diensten
Supelcoģ Analytical Products: digitale titratie, slimme chemicaliŽn en chromatografie voor verontreinigende stoffen
Sigma-Aldrichģ Lab & Production Materials: chemicaliŽn voor betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheidVoor meer informatie: https://www.sigmaaldrich.com/

Producten en diensten: