11/02/2022DispenSix: Automatiseer uw titraties en verhoog uw productiviteit


METTLER TOLEDO introduceert DispenSix: een innovatieve oplossing voor het automatiseren van de monstervoorbereiding voor titraties. DispenSix doseert, op basis van vooraf ingestelde methodes op de Excellence titrator, de juiste hoeveelheid van uw monster, oplosmiddelen of reagentia. Zo kunt u eenvoudig en nauwkeurig uw titratie-analyse geautomatiseerd uitvoeren. 

Voor betrouwbare analyses, is de nauwkeurigheid van uw monster van cruciaal belang. DispenSix garandeert een zeer nauwkeurige dosering van maximaal 6 verschillende vloeistoffen, van 10 μL tot 500 ml. De ingebouwde RFID-tag slaat bovendien alle relevante gegevens op, zoals de configuratie van vloeistoffen/reagentia en batchnummers.

Na elke titratie worden de titratiebeker en de sensoren automatisch  geleegd en gereinigd.
Hierdoor wordt het risico op verontreinigingen van uw monsters geminimaliseerd. 

Ontdek hier alles over DispenSix  Liquid  Handler:  www.mt.com/dispensix 
 

 

Live Webinar
Wilt u meer weten over slimme data transfer in titratie? Op dinsdag 22 maart om 10:00 uur vindt de webinar 'Automatische monsterherkenning in titratie' plaats. Via deze link kunt u zich gratis inschrijven. 

Binnen laboratoria is een steeds grotere behoefte om sneller en efficiënter te kunnen werken. 
METTLER TOLEDO biedt diverse oplossingen voor het automatiseren van titraties, zodat routinematige taken automatisch uitgevoerd worden en u uw tijd en aandacht kunt richten op andere taken in het lab. 

Bekijk al onze oplossingen voor het automatiseren van titraties

Leden