Lidgeld voor 2024

Onderstaand vindt u een overzicht van het lidgeld voor aansluiting bij Laborama.  In het lidgeld zijn alle diensten van Laborama inbegrepen.

Het criterium dat de grootte van het lidgeld bepaalt is het aantal medewerkers binnen uw bedrijf die actief zijn in de sectoren van Laborama in België.
 

 

Categorie
      Aantal werknemers
     Lidgeld 2024 excl. btw
1   
     1 t/m 4
     €    875,00
2
     5 t/m 19
     €    940,00
3
     20 t/m 49
     €  1400,00
4
     50 of meer
     €  3050,00

 Conform de statuten van Laborama wordt het bedrag voor het jaarlijkse lidmaatschap bepaald door de algemene ledenvergadering.
 

Leden

Opzeg lidmaatschap Laborama

Het lidmaatschap kan opgezegd worden via een aangetekende brief naar LABORAMA – Researchdreef 12, B-1070 Anderlecht.  De brief moet gericht zijn aan de raad van bestuur. Het ontslag gaat pas in ná het verstrijken van het dienstjaar waarin Laborama per aangetekend schrijven in kennis werd gesteld van de opzeg.

Nieuws

Ontdek slimme oplossingen voor een optimale productie met de live webinars van METTLER TOLEDO
12/05/2023
De productie van voedingsmiddelen is gericht op hoge kwaliteit en strikte controle voor veiligheid. Dat is in het belang van de consument maar ook in het belang van de producent. Met de expertise van METTLER TOLEDO vindt u altijd een slimme oplossing om uw productieprocessen te optimaliseren. Als kennispartner biedt METTLER TOLEDO onder andere gratis live webinars aan, specifiek afgestemd op de voedingsmiddelenindustrie. Bekijk onze live webinar agenda en ontdek hoe u uw processen verder kunt optimaliseren!