Resultaat: 36 / 54   « vorige resultatenlijst volgende »

SALM EN KIPP

Sectie: Labo

Adres:

Merwedeweg 5
3621 LP Breukelen
Nederland

Contact:

Telefoon: +31-346-26 90 90
Fax: +31-346-26 48 14
E-mail:
Website: www.salmenkipp.nl

Presentatie:

SALM EN KIPP, opgericht in 1898, wij zijn een onafhankelijke distributeur van kwalitatief hoogwaardige laboratoriumapparatuur voor de ziekenhuizen, universiteiten, onderzoek en ontwikkeling en de industrie. Salm en Kipp (www.salmenkipp.nl) gelooft in een persoonlijke benadering, waarbij een goed advies geven en een hoog niveau van dienstverlening voorop staan. We kunnen u actief ondersteunen bij de juiste algemene laboratoriuminstrumentatie en apparatuur voor de analytische toepassingen, chemische technologie, biotechnologie, medische technologie, moleculaire technologie en farmaceutische toepassingen te vinden.

Voor de Belgische markt kunnen wij u exclusief ondersteunen bij de verkoop en service van:
- MBRAUN, handschoenkasten (glovebox) en Isolator-technologie
MBRAUN ontwerpt en fabriceert de meest geavanceerde en de hoogste kwaliteit inerte atmosfeer handschoenkasten en glovebox systemen als ook gas reinigers, oplosmiddel zuiveringssystemen, OLED-depositie en dunne film apparatuur, verdampers en vacuümkamers.
- MECALAB het "Isolator Trademark" van de MBRAUN Group staat voor een lange geschiedenis en ervaring in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van isolator systemen voor farmaceutische toepassingen.
MECALAB biedt optimaal ontworpen isolator systemen en apparatuur om behoeften van de klant in de hoogste kwaliteit te voldoen.
- ELEMENTAR elementaire analyse
Elementar Analysensysteme is de wereldwijde vooraanstaande Duitse producent van analytische instrumenten voor niet-metalen elementen zoals koolstof, stikstof, zwavel, waterstof, zuurstof of chloor in alle organische en de meerderheid van anorganische stoffen.
GONOTEC “”het”” osmometer bedrijf
- De OSMOMAT is het standaard systeem voor de bepaling van de totale osmolaliteit in waterige oplossingen.
Dit systeem wordt vaak gebruikt in de klinische chemie laboratoria alsmede onderzoek en ontwikkeling laboratoria in de farmaceutische industrie. Het is eenvoudig te bedienen, zeer betrouwbaar en biedt extreem snelle behandelen van het monster. Ook verkrijgbaar als een geautomatiseerd systeem, om betrouwbaar het verkrijgen van een hoge sample throughput.
- NEW Chloride meter CM20
De CM20 Chloride Meter biedt een snelle en exacte bepaling van de chloride concentratie in vloeibare (micro)monsters met een minimaal volume van 20 µl.